Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO
Suna-ne ACUM ! 0728/283410

LFK

Toate produsele distribuite de Helco sunt insotite de servicii profesionale, disponibile pe intreg teritoriul Romaniei.

Sunt garantate timp de 12 luni si pot fi achizitionate si in sistem leasing.

 • Livrare nationala
 • Garantie 12 luni
 • Service post-garantie
 • Transport gratuit
 • Personal specializat
 • Leasing & sistem rate

Caracteristici LFK

    Este modelul tradiţional de cuptor pe tuburi cu 2, 3, 4 camere de la 4m² la 29,5 m² suprafaţă de coacere. La cerere, doar aceste modele LF (celelalte modele LFK sau LFKR... NU) pot fi dotate cu cameră laterală pentru combustibil solid (lemne, cărbuni, etc.), care este cel mai ieftin combustibil dar şi cu puterea calorică cea mai mică. Vaporizatoarele sunt plasate în partea de jos a tuburilor anulare. Instalarea acestor tipuri de cuptoare durează câteva zile, fiind nevoie şi de nisip şi ciment, deoarece partea de jos a cuptorului se zideşte încălzirea producându-se prin intermediul canalelor refractare de dedesubt. Diametrul tuburilor este de Ø 35 mm la extern şi Ø 29,5 mm la intern la modelul LF si Ø 27 mm la extern şi Ø 23 mm la intern la modelele LFK si LFKR.

    Firma Logiudice Forni este în domeniul fabricării cuptoarelor pe tuburi de mai mult de 40 de ani de zile cu o experienţă covârşitoare. Cuptoarele pe tuburi au fost iniţial construite cu suprafeţe mari de coacere, indestructibile dar de asemenea mai puţin flexibile cu tubul în forma de L. Probabil acest tip de cuptor oferea coacerea cea mai gentilă, dar datorită dimensiunilor sale mari, acesta a fost înlocuit cu actualul model. Sistemul de încălzire al acestui cuptor este similar cu cel în forma de L, ex.: curentul de aer cald generat de arzător (gaz, motorină sau combustibil solid), este forţat să circule de-a lungul canalelor refractare construit din canale refractare.

    Deasupra acestor canale sunt poziţionate tuburile anulare. Tuburile conţin apă distilată (cca. 25-40% din volumul lor intern). Pe măsură ce tubul se încălzeşte, apa se transformă în vapori şi începe să circule de-a lungul tubului din partea de jos în partea de sus a acestuia. Tuburile sunt închise cu ajutorul unui tip special de sudură, pentru a rezista la  o presiune a aburului de peste 800 bari. Camerele de coacere sunt înconjurate de tuburi: aceasta înseamnă că în absolut toate părţile camerei de coacere vom avea aceeaşi temperatură. Aburul, independent pe fiecare cameră, este produs de generatoarele de aburi poziţionate deasupra canalelor de circuit al căldurii. Direcţia aburului, înăuntrul camerei de coacere, este din spate către partea din faţă. Izolarea este asigurată prin intermediul unui perimetru de beton gros şi vată minerală. Datorită sistemului de încălzire, principala caracteristică a cuptoarelor pe tuburi este menţinerea pe timp îndelungat a temperaturii, având o inerţie termică fantastică datorită masei enorme de căldură emanate, asigurând o coacere uniformă şi o foarte bună cantitate de abur.  Recomandat pentru tipurile de pâine de gramaje mari, şi pentru toate tipurile de pâine care necesită un imbold de jos de la vatră în sus. Singurul dezavantaj ar fi faptul că temperatura se schimbă greu

Finantare

Finantare - Leasing

Societatea Helco este in masura sa le ofere clientilor sai finantare in sistem leasing prin intermediul diviziei sale economice Helco Leasing.Sistemul de finanatare se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice si se acorda pentru achizitii a caror valoare porneste de la 3000 euro.

Pentru aprobarea solicitarii de finantare sunt necesare urmatoarele documente:

Lista documentelor solicitate pentru analiza cererii de finantare pentru o persoane fizica

1. Adeverinta de venit;
2. Fisa tip de prezentare;
3. Copie carte de identitate;
4. Copie carte de munca;
5. Declaratie pe propria raspundere vizand alte datorii sau credite;

Leasing pentru persoane fizice autorizate

1. Statut si Contract de societate (Act Constitutiv), acte aditionale si cereri de mentiuni (daca exista);
2. Cod unic de inregistrare (sau certificat de inmatriculare + cod fiscal);
3. Bilantul + balanta pentru decembrie 2001 si 2002, bilantul si balanta la iunie 2003 + cea mai recenta balanta incheiata in 2003
4. Documentul care atesta adresa sediului social: act de proprietate, contract de inchiriere
5. Oferta de leasing acceptata prin semnatura si stampila
6. Formularul de cerere de finantare completat
7. Decizia Consiliului de Administratie sau Adunarii Generale a Actionarilor de a incheia contractul de leasing cu Global Finance & Leasing (vor fi specificate bunul si valoarea acestuia, perioada contractului si persoana imputernicita sa semneze)
8. Copie a actului de identitate al persoanei imputernicite sa semneze in numele societatii
9. Un extras de cont curent recent (ROL) si o copie a specimenului de semnaturi de la banca cu stampila in original si data (nu mai vechi de o luna)

Persoane fizice autorizate


Pentru aprobarea finantarii, potentialul client trebuie sa prezinte spre analiza un dosar care sa contina urmatoarele documente:

 • Cerere de finantare
 • Oferta (Factura & Descriere tehnica)
 • Fisa sintetica
 • Actele juridice de infiintare - certificat de inregistrare, cod fiscal/certificat de inregistrare fiscala (data exista);
 • Autorizatia de practicare a meseriei
 • Copie dupa declaratia de impozit pe ultimii 2 ani
 • Copie carte de identitate

Etapele derularii contractului

Dupa alegerea produselor, pasii sunt:

Obtinerea tuturor documentelor listate mai sus

Emiterea unei facturi proforme de catre noi pentru produsele dorite

Intocmirea dosarului la sediul Helco Leasing

Aprobarea dosarului si livrarea produsului

Doriti asistenta? Va stam la dispozitie!
Pentru orice intrebari va stam la dispozitie:

Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Utilajele achizitionate de la firma HELCO si-au dovedit fiabilitatea in exploatare de-a lungul timpului.Apreciem aceasta firma ca fiind prefesionista si o recomandam cu multa responsabilitate potentialilor clienti . Va uram mult succes in activitatea dvs..

Dna. Amarie Svetlana, MOPAN Suceava

Helco ne-a fost de foarte mare ajutor de-a lungul dezvoltarii noastre. Nu doar pentru ca ne-a furnizat utilajele necesare crearii celor mai bune produse pentru clienti, ci si pentru ca ne-au asigurat service-ul, suportul tehnic si proiectarea fluxului de productie.

Dl. Barbieru Nicu, International Manning Services

Am ales Helco nu doar datorita calitatii extraordinare a cuptoarelor pe care le furnizeaza, ci si pentru sprijinul ulterior pe care il ofera si a reputatiei sale remarcabile. Am mai lucrat cu ei in trecut, si am fost incantati de performantele produse

Dl. Pascu Ionut, Maxim SRL