In luna iulie Helco le aduce clienților săi o noua oferta promoțională. Este vorba despre o promoție pentru cuptoarele Snack, ideale pentru HORECA, gastronomie,dar și pentru producție în laboratoare.

Cuptoarele Power Snack sunt special create pentru pâine pre coapta sau congelata dar și pentru produse destinate direct coacerii. Ele sunt confecționate în întregime din otel inoxidabil și sunt disponibile în doua variante: cu control electromecanic sau digital. Acesta din urma are exact aceleași proprietăți ca si cel electromecanic, dar, în plus, dispune de un dispozitiv pentru afișajul digital al temperaturii. Fiind alimentate la 220 V , sunt economice si ca utilități nu necesita investiții .Oferta HelpanForni

Se poate opta pentru cuptoare cu 2, 3 sau 4 tăvi. Prețurile pentru aceste cuptoare, pe parcursul lunii iulie vor fi de 2890 RON pentru cel cu 2 tavi, 3290 RON pentru cel cu 3 tăvi, în timp ce prețul promoțional pentru cuptorul cu 4 tăvi va fi de 3780 RON, neincluzand TVA. Power Snack este recomandat în special micilor producători. Dimensiunile reduse fac din acest cuptor alegerea ideala pentru spatiile înguste .
Alături de cuptor, Helco oferă clienţilor săi gama completa Snack având dospitor, frigider si raft . Consultanţa, asistenţa tehnică, garanţia şi serviciile post garanţie sunt asigurate de o întregă echipa de specialiști care lucrează zilnic pentru obţinerea celor mai performante dar uşor de folosit echipamente.

O descriere completă a cuptorului de patiserie PowerSnack puteţi găsi Aici