Promotie cuptor Vento
Promotie cuptor Vento

In lunile martie si aprilie 2008, toti cei interesati de domeniul produselor de panificatie au posibilitatea de a achizitiona doua cuptoare de exceptie distribuite de Helco, la un pret promotional, deosebit de avantajos. Este vorba despre cuptoarele Vento si PowerSnack, ideale pentru HORECA, patiserie, dar si pentru productie in laboratoare.

Promotie la cuptoarele Helpan Forni

Promotie la cuptoarele Helpan Forni - PowerSnack si Vento

Doar in aceasta perioada cuptoarelor Vento si PowerSnack li se aplica un discount de 10%, pretul promotional urmand sa fie stabilit in functie de dimensiunea cuptorului atat pentru Vento cat si pentru PowerSnack. Un alt avantaj valabil exclusiv in perioada promotionala este acela ca finantarea prin leasing se face pe loc pentru un avans de peste 25%, iar in pret sunt incluse si tavile necesare celor doua cuptoare. Asadar, pentru a beneficia de aceasta oferta unica, trebuie sa contactati echipa Helco de-a lungul celor doua luni in care este valabila promotia.

Cuptor patiserie PowerSnack

Promotie la Cuptoare powerSnack

Cuptoarele PowerSnack sunt special create pentru paine precoapta sau congelata dar si pentru produse destinate direct coacerii. Ele sunt confectionate in intregime din otel inoxidabil si sunt disponibile in doua variante: cu control electromecanic sau digital. Acesta din urma are exact aceleasi proprietati ca si cel electromecanic, dar, in plus, dispune de un dispozitiv pentru afisajul digital al temperaturii. Fiind alimentate la 220 V , sunt economice si ca utilitati nu necesita investitii. Se poate opta pentru cuptoare cu 2, 3 sau 4 tavi. Power Snack este recomandat in special micilor producatori. Dimensiunile reduse fac din acest cuptor alegerea ideala pentru spatiile inguste.

Cuptor patiserie Vento

Promotie la cuptorul patiserie Vento

Cuptoarele de convecţie VENTO sunt folosite pentru producerea tuturor tipurilor de produse de patiserie, pâine precoapta sau congelarea pâinii sau pentru alte produse similare. Fiind create integral din otel inoxidabil si dispunând de o circulaţie perfecta a aerului, pot garanta o coacere uniforma. Cuptoarele VENTO se deosebesc prin structura lor modulara, care le permite sa fie asamblate si manevrate in conformitate cu cele mai diversificate cerinţe de spatii. Picioarele de suport , care sunt ajustabile in inaltime si uşor de reglat din exterior, fac posibila poziţionarea optima a cuptoarelor indiferent de suprafaţa.
Consultanta, asistenta tehnica, garantia si serviciile post garantie sunt asigurate de o intrega echipa de specialisti care lucreaza zilnic pentru obtinerea celor mai performante dar usor de folosit echipamente.

Intrebari ? Perfect .Aici sunt  Datele noastre de contact