Malaxor NT ideal pentru patiserie & pizzerie

Malaxor de la 5 pana la 70 litri faina

Pentru prepararea cu succes a diferitelor tipuri de aluat este necesara folosirea unui malaxor performant. Fie ca este vorba de un malaxor de patiserie sau un malaxor de pizzerie, acesta trebuie sa corespunda cerintelor specifice ale fiecarui tip de produs.

Este extrem de important ca malaxorul, fiind unul dintre componentele de baza al oricarei patiserii, sa fie testat in permanenta astfel incat sa se asigure functionarea sa la parametrii optimi. Durata medie de viata a unui malaxor de patiserie, cu o rata medie a utilizarii, este de aproximativ 5 ani.  Chiar si asa, sunt necesare verificari periodice care sa asigure faptul ca echipamentul nu va ceda in momentele importante ale productiei.

Malaxor patiserie cu aluat

Malaxor patiserie cu aluat

Malaxorul NT permite o malaxare rapidă pentru orice tip de produs de patiserie şi pizza. A fost conceput pentru timpi de lucru de 8-10 minute fără ca pasta să se încălzească, asigurând în acelaşi timp o perfectă oxigenare.
Toate componentele aflate în contact direct cu pasta adică cuva, platanul şi braţul spiral, sunt confecţionate din oţel inox, în conformitate cu normele şi reglementările privind igiena alimentară. Este asadar un malaxor eficient si performant, adaptabil diferitelor tipuri de aluat.

Cum poate malaxorul să imi afecteze productia?

Un maaxor care nu functionează la parametrii optimi poate genera intarzieri in productie cu pana la  30 % sau in cazul in care nu mai functioneaza deloc, la productie 0. Ce pot sa faci cand trebuie sa livrezi maine 500 de cozonaci si malaxorul nu iti functionează?

Chiar daca te intereseaza sa iti dezvolti productia actuala sau sa intrii in business – alegerea echipamentului potrivit este solutia. Malaxorul ideal poate sa imbunateasca eficienta productiei fara a sacrifica din calitatea produsului, permitandu-ti sa salvezi timp si bani, oferandu-ti in acelasi timp performanta pe care clientii tai o asteapta de la tine.

De ce Malaxorul de patiserie NT?

  • Robustete sporita – asigurata de transmisia prin lant
  • Poata malaxa cantitati mari , dar si foarte mici ( minim 1 kilogram)
  • Consum economic
  • Are doua viteze
  • Structura bine definita
  • Conform cu normele si reglementarile privind igiena alimentara

Interesat de astfel de malaxor?

Transportul, instalarea si instruirea personalului sunt gratuite, iar malaxorul este garantat pentru 12 luni. Pentru informatii referitoare la preturi sau modalitati de comanda ne puteti contacta la numarul de telefon 0728/ 283410 sau la adresa de e-mai: contact@helco.ro .