Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO
Suna-ne ACUM ! 0728/283410

Complex HLB 600

Toate produsele distribuite de Helco sunt insotite de servicii profesionale, disponibile pe intreg teritoriul Romaniei.

Sunt garantate timp de 12 luni si pot fi achizitionate si in sistem leasing.

 • Livrare nationala
 • Garantie 12 luni
 • Service post-garantie
 • Transport gratuit
 • Personal specializat
 • Leasing & sistem rate

Caracteristici Complex HLB 600

Acest complex este compus din:

Masina formatoare a foliei cu trei cilindri cu latimea cilindrului de 380 mm, din care 2 cilindri netezi cu diametrul de 195 mm in otel cromat si rectificat si un cilindru din otel cu santuri transversale pentru alimentarea cu pasta. Miscarea cilindrilor si al benzii transportatoare de iesire se face cu un motovariator reductor. Reglarea vitezei cilindrilor printr-o comanda electrica locala si reglarea vitezei benzii transportatoare cu un volant manual. Indicatorul digital al pozitiei variatorului care comanda cilindrii. Banda transportatoare este din poliuretan alb conform normelor FDA.

• Doua grupe de laminare a foliei de pasta (laminatori) cu latimea utila de 640 mm. Aceste grupuri sunt din 4 cilindri de otel (600 mm latimea), fiecare grup prevazut cu motorul sau. Cilindrii cu diametrul de 212 mm din otel cromat. Reglarea grosimii pastei cu ajutorul unui volant cu indicator al pozitiei cilindrilor. Un postament cu structura rigida pentru laminatori si pentru masina formatoare cu 3 cilindri. Motorizarea laminatorului si a benzii tranportatoare in iesire cu motovariatoare reductoare. Reglarea vitezei laminatoarelor cu o comanda electrica locala si reglarea vitezei benzii transportatoare cu un volant manual. Indicator digital al pozitiei variatorului care comanda cilindrii laminatorilor. Banda transportatoare este din poliuretan alb conform normelor FDA.

Masina rotostantatoare cu cilindri rotostantator unic cu o dubla functiune: 

  taiere si stantare.                                                                                                                                                                                                                     Cilindru motorizat pentru desprinderea produsului dupa stantare, in partea finala a bratului de descarcare a produsului cu posibilitatea de excludere. Sistemul de schimb rapid al cilindrului rotostantator cu capac si grila de securitate dotate cu microintrerupator. Banda transportatoare a rotostantei din poliestern cu suprafata de transport confrom FDA. Motorizarea cu motovariator reductor si reglarea a vitezei cu comanda electrica locala. Indicator digital al pozitiei variatorului. Motorul masinii controleaza rotatia cilindrilor rotostantator al transportatorului si al lantului transportator de tavi (la varianta cu descarcare directa pe tavi). Masina e prevazuta cu un incarcator automatic de tavi cu o capacitate de 10 –12 tavi.

Un cilindru de presiune al pastei din cauciuc spongios inainte de rotostanta.

Un incalzitor de aer inante ca folia de pasta sa intre in rotostanta.

Banda transportatoare pentru preluarea si transportul inapoi al resturilor de pasta direct in cuva masinii formatoare cu trei cilindri. Banda din poliuretan alb cu raschietor de curatenie conform normelor FDA. Reglarea vitezei prin comanda electrica locala, si indicator digital al pozitieri. Puterea locala instalata 7 kw.

Referitor la HLB 600:

- Dimensiunea tavii este de 600x800 mm

- Viteza: de la 4 la 20 de tavi

- Cu un cuptor rotor, se produc 90 kg biscuiti, la viteza minima

- Masina HLB 600 poate sa alimenteze 4 cuptoare.

Finantare

Finantare - Leasing

Societatea Helco este in masura sa le ofere clientilor sai finantare in sistem leasing prin intermediul diviziei sale economice Helco Leasing.Sistemul de finanatare se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice si se acorda pentru achizitii a caror valoare porneste de la 3000 euro.

Pentru aprobarea solicitarii de finantare sunt necesare urmatoarele documente:

Lista documentelor solicitate pentru analiza cererii de finantare pentru o persoane fizica

1. Adeverinta de venit;
2. Fisa tip de prezentare;
3. Copie carte de identitate;
4. Copie carte de munca;
5. Declaratie pe propria raspundere vizand alte datorii sau credite;

Leasing pentru persoane fizice autorizate

1. Statut si Contract de societate (Act Constitutiv), acte aditionale si cereri de mentiuni (daca exista);
2. Cod unic de inregistrare (sau certificat de inmatriculare + cod fiscal);
3. Bilantul + balanta pentru decembrie 2001 si 2002, bilantul si balanta la iunie 2003 + cea mai recenta balanta incheiata in 2003
4. Documentul care atesta adresa sediului social: act de proprietate, contract de inchiriere
5. Oferta de leasing acceptata prin semnatura si stampila
6. Formularul de cerere de finantare completat
7. Decizia Consiliului de Administratie sau Adunarii Generale a Actionarilor de a incheia contractul de leasing cu Global Finance & Leasing (vor fi specificate bunul si valoarea acestuia, perioada contractului si persoana imputernicita sa semneze)
8. Copie a actului de identitate al persoanei imputernicite sa semneze in numele societatii
9. Un extras de cont curent recent (ROL) si o copie a specimenului de semnaturi de la banca cu stampila in original si data (nu mai vechi de o luna)

Persoane fizice autorizate


Pentru aprobarea finantarii, potentialul client trebuie sa prezinte spre analiza un dosar care sa contina urmatoarele documente:

 • Cerere de finantare
 • Oferta (Factura & Descriere tehnica)
 • Fisa sintetica
 • Actele juridice de infiintare - certificat de inregistrare, cod fiscal/certificat de inregistrare fiscala (data exista);
 • Autorizatia de practicare a meseriei
 • Copie dupa declaratia de impozit pe ultimii 2 ani
 • Copie carte de identitate

Etapele derularii contractului

Dupa alegerea produselor, pasii sunt:

Obtinerea tuturor documentelor listate mai sus

Emiterea unei facturi proforme de catre noi pentru produsele dorite

Intocmirea dosarului la sediul Helco Leasing

Aprobarea dosarului si livrarea produsului

Doriti asistenta? Va stam la dispozitie!
Pentru orice intrebari va stam la dispozitie:

Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Utilajele achizitionate de la firma HELCO si-au dovedit fiabilitatea in exploatare de-a lungul timpului.Apreciem aceasta firma ca fiind prefesionista si o recomandam cu multa responsabilitate potentialilor clienti . Va uram mult succes in activitatea dvs..

Dna. Amarie Svetlana, MOPAN Suceava

Helco ne-a fost de foarte mare ajutor de-a lungul dezvoltarii noastre. Nu doar pentru ca ne-a furnizat utilajele necesare crearii celor mai bune produse pentru clienti, ci si pentru ca ne-au asigurat service-ul, suportul tehnic si proiectarea fluxului de productie.

Dl. Barbieru Nicu, International Manning Services

Am ales Helco nu doar datorita calitatii extraordinare a cuptoarelor pe care le furnizeaza, ci si pentru sprijinul ulterior pe care il ofera si a reputatiei sale remarcabile. Am mai lucrat cu ei in trecut, si am fost incantati de performantele produse

Dl. Pascu Ionut, Maxim SRL