Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO

Ce e nou...

{descrierea stirii}

Incepand de astazi, 23 decembrie 2006, in cadrul acestui site va funtiona o noua rubrica cu stiri, prin care cei interesati sa poata avea acces la cele mai importante informatii din domeniul lor de activitate, pentru a nu fi luati prin surprindere de modificarile ce pot aparea pe parcurs. Am demarat acest proiect deoarece pentru noi clientii, colaboratorii sau cei care doar ne vizitează sunt extrem de importanti si, de aceea, consideram ca ei trebuie sa beneficieze de cele mai noi si utile informatii, pentru a fi in permanenta la curent cu  schimbarile care se produc si care i-ar putea afecta in mod direct. Vom incerca, si in cadrul acestei rubrici de stiri, la fel ca in toate domeniile in care ne desfasuram activitatea, sa tratam toate subiectele cu profesionism si responsabilitate.

Ne dorim sa acoperim o gama cat mai variata de subiecte,  pe care sa le prezentam sub diverse forme : articole aparute in presa, studii de caz sau comunicate prin care vom aduce in atentia dumneavoastra orice modificare legata de cadrul in care activam. Promovam transparenta si informarea cat mai corecta, motiv pentru care va vom prezenta orice eveniment pe care il consideram important. Activand pe o piata extrem de dinamica, asa cum este cea a utilajelor de panificatie, am invatat ca orice schimbare trebuie subliniata si avuta in vedere, pentru a evita surprize neplacute. Asadar, am hotarat sa venim in sprijinul celor care nu au acces permanent la astfel de resurse pentru a ne asigura ca si deciziile acestora, vor fi luate in cunostiinta de cauza.

Suntem deschisi tuturor criticilor constructive si asteptam orice sugestie. Opiniile dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi si orice sesizare va fi tratata cu maxima seriozitate.Daca aveti vreo informatie pe care o considerati importanta ne puteti trimite un e-mail pentru a ne semnala stirea respectiva sau cu date referitoare la locul in care o putem gasi. De asemenea, daca aveti o nelamurire legata de un anumit subiect, nu ezitati sa ne impartasiti problema dumneavoastra, iar noi vom incerca sa cautam raspunsuri, pentru a putea solutiona eventualele neclaritati. O intreaga echipa lucreaza pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de consiliere specializata si de cele mai bune servicii.

Multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

Vrei consiliere specializata pentru proiectele tale? Suna-ne acum !

  1. Telefoneaza-ne la numarul 0728.283.410 sau 0728.283.411
  2. completeaza formular valabil online
  3. scrie-ne la adresa contact@helco.ro

HELCO ROMANIA

Bld.Decebal nr.23 , Craiova
str. Henry Ford 254,Craiova
tel:0251/410 400 , fax : 0251/418655
http://www.helco.ro/


Aboneaza-te gratuit la newsletter.

Primeste pe mail stiri din industria alimentara .

STIRI: