Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO

A demarat campania sociala

{descrierea stirii}

Modul de producere, comercializare si consum a painii si a produselor de panificatie se va analiza din trei in trei luni, pe o perioada de doi ani, in cadrul campaniei sociale "Vreau paine curata", care s-a lansat la Palatul Parlamentului.


Obiectivele campaniei se axeaza pe identificarea si educarea consumatorilor cu privire la respectarea normelor igienico-sanitare in domeniul moraritului si panificatiei. De asemenea, se urmareste sprijinirea autoritatilor pentru stoparea fenomenului de evaziune fiscala din morarit si panificatie. Volumul evaziunii fiscale în industria de morarit si panificatie, la nivel naţional este de peste jumătate de miliard de euro anual - bani care alimentează concurenţa neloială şi corupţia. Aproape 60% din această piaţă este acaparată de „economia subterană”.


La aceasta campanie se lucreaza cu echipe de specialisti din domeniu si detectivi particulari, care vor analiza, evalua si solutiona problemele cu care se confrunta industria de morarit si panificatie.


Campania "Vreau paine curata" se desfasoara cu sprijinul Ministerului Agriculturii, prin participarea specialistilor de la organizatiile neguvernamentale Asociatia pentru Protectia Consumatorilor, PRO Alim San si Casa Europei. Totodata, campania este sprijinita de asociatiile patronale si profesionale Rompan, Romalimenta si Anamob.

 

Avand acest lucru in vedere, precum si faptul ca prin intrarea in Uniunea Europeana se vor impune norme foarte stricte în ceea ce priveste industria alimentara, în special referitor la conditiile de igiena si calitate, este deosebit de important ca cei care sunt direct implicati in acest domeniu sa cunoasca toate reglementarile, dar sa aiba la dispozitie si modalitati prin care sa poata sa isi modernizeze unitatile. Firma Helco vine in ajutorul celor pentru care sanatatea si profesonalismul sunt norme dupa care se ghidează. De aceea, va punem la dispozitie o gama larga de linii complete pentru brutarii si patiserii, astfel incat sa aveti echipamente de ultima generatie, conforme normelor in vigoare. Alaturi de noi veti fi mereu informati si veti avea acces la cele mai noi, moderne si usor de utilizat echipamente existente pe piata.

 

Vrei consiliere specializata pentru proiectele tale? Suna-ne acum !

  1. Telefoneaza-ne la numarul 0728.283.410 sau 0728.283.411
  2. completeaza formular valabil online
  3. scrie-ne la adresa contact@helco.ro

HELCO ROMANIA

Bld.Decebal nr.23 , Craiova
str. Henry Ford 254,Craiova
tel:0251/410 400 , fax : 0251/418655
http://www.helco.ro/


Aboneaza-te gratuit la newsletter.

Primeste pe mail stiri din industria alimentara .

STIRI: