Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO

Fonduri europene alocate intreprinzatorilor onesti

Campania „Vreau Paine Curata” sprijina producatorii din industria de morarit si panificatie in atragerea de fonduri nerambursabile PHARE vizand dezvoltarea capitalului uman. Prin intermediul finantarilor europene producatorii vor avea posibilitatea de a instrui personalul propriu si cel al partenerilor de pe lantul distributie si comercializare, asupra importantei respectarii reglementarilor privind siguranta alimentara si a drepturilor consumatorilor, informeaza un comunicat. „Programul de Constientizare a Painii Curate” are drept obiectiv cresterea competitivitatii sectorului de morarit si panificatie, prin dezvoltarea calificarii si pregatirii capitalului uman din lantul productie – distributie – comercializare intr-un sistem coerent si unitar, conform cu standardele de siguranta alimentara, fiscalitate, protectia muncii si a respectului fata de consumatori. Programul raspunde intensificarii concurentei si cerintelor legislative determinate de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Atragerea de finantari europene de catre sectorul de morarit si panificatie reprezinta unul din planurile de actiune ale Campaniei „Vreau Paine Curata”, in acest sens fiind demarate colaborari cu producatorii de pe plan local. Prin „Programul de Constientizare a Painii Curate” atat intreprinzatorii, cat si consumatorii vor beneficia de avantajele unei piete competitive, in plina dezvoltare, capabila sa faca fata mediului de afaceri european. Produsele autohtone, cu specific national, ce respecta conditiile de igiena, calitate si siguranta alimentara reprezinta singura alternativa viabila pentru producatorii si consumatorii romani. Pentru indeplinirea obiectivelor asumate, Campania „Vreau Paine Curata” desfasoara parteneriate cu organizatii neguvernamentale si guvernamentale, cu unitati de invatamant, precum si cu patronatele de profil din industria alimentara. Campania “Vreau Paine Curata” se desfasoara la nivelul intregii tari in perioada septembrie 2006 – iulie 2008 si este sprijinita de catre patronatele din industria de morarit si panificatie si de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. Campania are ca scop educarea consumatorilor cu privire la calitatea produselor de morarit si panificatie, reducerea riscurilor la care sunt expusi consumatorii, respectarea standardelor de calitate, igiena si siguranta alimentara, schimbarea mentalitatii si a comportamentului partilor implicate in procesul de fabricatie, comercializare si consum, dar si combaterea coruptiei, evaziunii fiscale si altor activitati ilegale. Articol publicat in Banii Nostri.

Campania „Vreau Paine Curata” sprijina producatorii din industria de morarit si panificatie in atragerea de fonduri nerambursabile PHARE vizand dezvoltarea capitalului uman.

Prin intermediul finantarilor europene producatorii vor avea posibilitatea de a instrui personalul propriu si cel al partenerilor de pe lantul distributie si comercializare, asupra importantei respectarii reglementarilor privind siguranta alimentara si a drepturilor consumatorilor, informeaza un comunicat.

„Programul de Constientizare a Painii Curate” are drept obiectiv cresterea competitivitatii sectorului de morarit si panificatie, prin dezvoltarea calificarii si pregatirii capitalului uman din lantul productie – distributie – comercializare intr-un sistem coerent si unitar, conform cu standardele de siguranta alimentara, fiscalitate, protectia muncii si a respectului fata de consumatori.

Programul raspunde intensificarii concurentei si cerintelor legislative determinate de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Atragerea de finantari europene de catre sectorul de morarit si panificatie reprezinta unul din planurile de actiune ale Campaniei „Vreau Paine Curata”, in acest sens fiind demarate colaborari cu producatorii de pe plan local.

Prin „Programul de Constientizare a Painii Curate” atat intreprinzatorii, cat si consumatorii vor beneficia de avantajele unei piete competitive, in plina dezvoltare, capabila sa faca fata mediului de afaceri european. Produsele autohtone, cu specific national, ce respecta conditiile de igiena, calitate si siguranta alimentara  reprezinta singura alternativa viabila pentru producatorii si consumatorii romani.

Pentru indeplinirea obiectivelor asumate, Campania „Vreau Paine Curata” desfasoara parteneriate cu organizatii neguvernamentale si guvernamentale, cu unitati de invatamant, precum si cu patronatele de profil din industria alimentara.

Campania “Vreau Paine Curata” se desfasoara la nivelul intregii tari in perioada septembrie 2006 – iulie 2008 si este sprijinita de catre patronatele din industria de morarit si panificatie si de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.

Campania are ca scop educarea consumatorilor cu privire la calitatea produselor de morarit si panificatie, reducerea riscurilor la care sunt expusi consumatorii, respectarea standardelor de calitate, igiena si siguranta alimentara, schimbarea mentalitatii si a comportamentului partilor implicate in procesul de fabricatie, comercializare si consum, dar si combaterea coruptiei, evaziunii fiscale si altor activitati ilegale.

Articol publicat in Banii Nostri.

Vrei consiliere specializata pentru proiectele tale? Suna-ne acum !

  1. Telefoneaza-ne la numarul 0728.283.410 sau 0728.283.411
  2. completeaza formular valabil online
  3. scrie-ne la adresa contact@helco.ro

HELCO ROMANIA

Bld.Decebal nr.23 , Craiova
str. Henry Ford 254,Craiova
tel:0251/410 400 , fax : 0251/418655
http://www.helco.ro/


Aboneaza-te gratuit la newsletter.

Primeste pe mail stiri din industria alimentara .

STIRI: