Newsletter

Craiova,Romania
bd.Decebal 23 (zona Rocada)
Tel: +0040 - 728 283410
Tel: +0040 - 251 410400
Fax: +0040 - 251 418655

Email: sales@helpan.ro
Email: contact@helpan.ro
Email: office@helpan.ro

Open Office
Luni-Vineri,
09:00-18:00 (GMT+2)
Vizita la HELCO

Supermarketurile acapareaza brutariile

Vento si hypermarketurile

    Piata produselor de panificatie devine tot mai dinamica. In vreme ce marii producatori incearca sa-si consolideze pozitiile pe piata, din „cascaval“ au inceput sa muste puternic si marii retaileri care detin propriile centre de productie.

    Pe piata produselor de panificatie concurenta devine tot mai acerba. Micile brutarii de cartier au pierdut deja mult in fata marilor producatori in batalia pentru miliardul de euro, la cit este estimata piata de profil. Mai mult, din profituri au inceput sa muste foarte puternic si producatorii de pe piata neagra. Iar concurenta nu se limiteaza la atit. In ultimii ani, au venit puternic din urma supermarketurile care isi produc propria piine. Din estimarile ROMPAN, deja marile magazine au cistigat 8-10% din piata de profil. Printre principalii mari retaileri, care au propriile centre de productie, se numara Carrefour, Cora si Kaufland. „La noi se fac diverse chifle si specialitati din piine. Avem cuptoare in magazin, dar coca ne vine semipreparata“, sustin reprezentantii Kaufland.

    Potrivit acestora, principalul avantaj al acestei „afaceri“ consta in atragerea clientilor care gasesc astfel intotdeauna produse proaspete. Printre hypermarketurile care ofera clientilor piine produsa „in house“ se numara si Cora. „Noi avem raioane speciale de patiserie si brutarie. Produsele comercializate de noi fac parte din productia Cora, sint realizate dupa retete speciale Cora si cu respectarea conditiilor de calitate Cora“, ne-au declarat reprezentanti ai companiei.


    Cunoscand foarte bine situatia de pe piata de profil, Helco s-a orientat si spre micii producatori, care pot acum beneficia de echipamente la fel de performante. Un exemplu in aceasta privinta este cuptorul Vento, ce poate fi folosit pentru producerea tuturor tipurilor de produse de patiserie, paine pre-coapta sau congelata. Dimensiunile sale reduse il recomanda drept cea mai potrivita alegere pentru spatiile inguste, in care cantitatea de produse ce trebuie obtinuta nu este extrem de mare. Astfel, chiar si micii producatori le pot oferi clientilor aceeasi calitate pe care o gasesc in marile magazine. Conteaza foarte mult ca oamenii sa fie informati cu privire la solutiile ce se pot gasi pentru a isi relansa afacerea.

Vrei consiliere specializata pentru proiectele tale? Suna-ne acum !

  1. Telefoneaza-ne la numarul 0728.283.410 sau 0728.283.411
  2. completeaza formular valabil online
  3. scrie-ne la adresa contact@helco.ro

HELCO ROMANIA

Bld.Decebal nr.23 , Craiova
str. Henry Ford 254,Craiova
tel:0251/410 400 , fax : 0251/418655
http://www.helco.ro/


Aboneaza-te gratuit la newsletter.

Primeste pe mail stiri din industria alimentara .

STIRI: