Clătitele! Începând cu luna februarie 2008, Helco le oferă clienților săi din țară și din străinătate posibilitatea de a achiziționa mașini pentru preparat clătite la un raport calitate preț unic pe piață.Maşină pentru clătite industrială

Crepierele, produse în Franța, sunt concepute pentru a corespunde cerințelor tot mai diversificate . Din acest punct de vedere ele se diferențiază prin sistemul de alimentare și dimensiuni. Drept urmare sunt disponibile crepiere pe gaz sau electrice cu dimensiuni de 35, 40 sau 48 cm în diametru. Avantajele oferite de acestea se datorează consumului scăzut, designului special al suprafeței de coacere și controlului precis al temperaturii.

Se poate opta pentru crepiere simple sau duble, dar și montate pe un cărucior, acestea din urma permițând amplasarea lor în diverse spatii comerciale. Indiferent de tipul ales, ele vin însoțite de o gama variata de accesorii.

Inițiativa introducerii în gama de produse furnizate de Helco a mașinilor de preparat clătite a luat naștere pe fondul unei cereri tot mai ridicate a comercianților de pe piața de profil. Simplu de obținut, neavând nevoie de un spațiu prea mare sau de un personal numeros, producerea clătitelor se dovedește a fi o investiție deosebit de rentabila.

O descriere a mașinilor de preparat clătite puteți găsi aici.