La 1 iulie s-a dat startul unei noi sesiuni de aplicatii pentru proiecte cu finantare europeana in vederea „Cresterii valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”. Perioada depunerii proiectelor se incheie la 1 august 2010.  

Data fiind experienta acumulata in ceea ce priveste aplicarea cu succes in cadrul altor proiecte cu finantare europeana, Helco pune la dispozitia tuturor celor interesati un serviciu de consultanta GRATUIT.

Mai exact, cei care sunt eligibili si interesati de obtinerea unor fonduri nerambursabile, primesc ajutor in ceea ce priveste completarea aplicatiilor, selectarea documentelor necesare si implementarea ulterioara a proiectului.Bani Cadou - proiecte europene

Pe langa consilierea gratuita, lucrand alaturi de noi beneficiati si de alte avantaje precum:

  • consultanti profesionisti si experimentati
  • rapiditate in vederea elaborarii documentatiei
  • o imagine de ansamblu asupra proiectului prin realizarea unor machete digitale 3D.  

Masura 123 finanteaza proiecte europene nerambursabile, cu participare 50%-50%, adresandu-se si sectorului de panificatie, patiserie si biscuiti.

Beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin Măsura 123 sunt persoane fizice autorizate şi persoane juridice înregistrate în baza legislaţiei din România ca micro-întreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii (în conformitate cu Recomandarea (CE) nr. 361/2003) şi alte întreprinderi (pentru lista completa solicitati documentatia la contact@helco.ro)

Pentru microîntreprinderi şi întreprinderi mici şi mijlocii – cuantumul sprijinului este de 50% din valoarea eligibilă a investiţiei, cu un plafon maxim al sprijinului public nerambursabil de 2.000.000 Euro/ proiect. Pentru investiţiile care aparţin unei forme asociative şi care deservesc membrii acesteia – cuantumul sprijinului este de 50% din valoarea eligibilă a investiţiei, cu un plafon maxim al sprijinului public nerambursabil de 3.000.000 Euro/ proiect.

Verificati eligibilitatea pentru masura 123 ACUM!