Accesorii Brutarie Patiserie

In ultimii 15 ani, Helco s-a remarcat drept unul dintre cei mai importanti distribuitori de echipamente si utilaje alimentare, dedicandu-se, in acelasi timp, proiectarii si producerii de accesorii folosite în industria panificatiei si patiseriei, horeca sau in cadrul bucătăriilor profesionale.

In prezent, Helco distribuie si produce toate echipamentele si accesoriile necesare pentru utilarea completă a brutariilor, patiseriilor, sau bucatariilor profesionale: cuptoare,  hote, mese din inox cu  blat de marmura sau polietilena, carucioare de racire din inox / transport navete / lazi, suport navete cu rotile, suport panacoade sau carucior din inox dublu pentru racirea painii, toate la cele mai competitive preturi de pe piata.

Toate aceste accesorii sunt destinate industriei alimentare, dar şi altor domenii unde pot avea o aplicabilitate tehnică. Produsele Helco sunt folosite în bucătării industriale care deservesc brutarii, patiserii, hoteluri, spitale, şcoli, complexe sportive, sau restaurante. Ele sunt produse din otel austenitic, conform normelor HACCP si au rolul de a simplifica cat mai mult procesul de fabricatie.

Daca sunteti intersat de unul dintre produsele noastre, solicitati o cerere de oferta si veti primi informatii detaliate cu privire la caracteristicile tehnice. termenele de garantie si conditiile de plata.

INTERESAT DE ASTFEL DE MOBILIER?

Da-ne un mail la contact@helco.ro sau sună acum la 0728/283410 .

Mobilier Inox pentru brutaria ta