oferta financiara pentru orice patiserie / restaurant

Dobanda 0 % pentru cuptoare patiserie

Pentru ca stim cat este de greu sa obtii banii de care ai nevoie pentru a-ti moderniza mijloacele de productie, noi, echipa Helco, am dezvoltat impreuna cu partenerii nostri de la Helpan Forni, o solutie financiara care te ajuta.
Cumpara pana la sfarsitul lunii mai cuptoarele de care ai nevoie pentru brutaria ta si beneficiezi de plata in 12 rate egala, fara dobanda sau comision. Cuptoarele marca Helpan Forni, distribuite de Helco devin acum mai accesibile prin sistemul de rate fara dobanda disponibil pana la sfarsitul lunii mai. In plus, oferta este valabila si pentru orice malaxor sau echipament adiacent cuptoarelor achizionate (dospitor, hota, suport).
Fie ca este vorba de Vento sau Gastro, cuptoarele Helpan Forni se definesc prin aceleasi calitati de exceptie fiind confectionate din otel inoxidabil, usa cu geam dublu si picioare reglabile. Circulatia perfecta a aerului garanteaza o coacere uniforma a tuturor produselor, iar consumul redus de energie le face optiunea cea mai potrivita pentru micile brutarii sau pentru restaurante.
Toate produsele distribuite de Helco sunt insotite de servicii profesioniste ce includ: livrare nationala, transport gratuit, garantie 12 luni, service post-garantie si personal specializat.

Pentru informatii suplimentare despre aceasta oferta sau alte produse distribuite de Helco, ne puteti contacta la 0728283410, e-mail sales@helco.ro

Despre Helco:

HELCO este importator unic in Romania al cuptoarelor Helpan Forni si este in masura sa ofere utilaje complete si linii de fabricatie cu livrarea ”la cheie” pentru sectoarele de panificatie, patiserie, pizzerie si cofeterie.