Racitoare si dozatoare apa brutarie

Schimbarile sezoniere de temperatura, eventual brusc cum se intampla in ultima perioada, pot afecta calitatea productiei in brutarii si patiserii daca nu sunt luate masuri preventive la timp. Desi de multe ori nu li se acorda o importanta prea mare, dozatoarele si racitoarele de apa sunt accesorii indispensabile oricarei brutarii in care productia se face in flux, la standarde inalte de calitate. Scopul acestora este cel de a doza apa la o temperatura controlata astfel incat aluatul sa se formeze bine, sa aiba elasticitatea necesara si sa garanteze o dezvoltare optima.

1. Racitoarele oferite de compania noastra coboara temperatura apei pana la min. 2 grade C, pot fi dotate cu programe cu descarcari succesive sau continue, sau prevazute cu motor tropicalizat pentru cei care le pozitioneaza intr-un mediu cu o temperatura de peste 35 grade Celsius. Totodata, sunt foarte rapide si necesita operatiuni minime de intretinere.

Dozator apa calda cu apa de conducta

Dozator apa calda cu apa de conducta

2. Toate dozatoarele-amestecatoarele sunt ghidate de un microprocesor si sunt echipate cu o tastatura cu membrana digitala pentru a stabili cantitatea dorita de apa si, dupa caz, a temperaturii dorite (numai la cele cu amestecare). Există o gamă variata cu 4 modele: 55-65, 45, 35 şi 25. La modelele mai mici 45, 35 şi 25 există şi un model mai economic care are numai funcţie de dozare.

Combinatia optima dintre cele 2 aparaturi va poate fi sugerata in functie de cantitatile orare-zilnice. Pentru informatii si consiliere va stam la dispozitie la adresa de mail contact@helco.ro sau la numarul de telefon 0728.283.410