echipamente fabricate in:
Italia

Reviewed by:
Rating:
4
On 25 iunie 2012
Last modified:12 iulie 2012

Summary:

Linie industriala pentru productia de pandispan si produse conexe. Linia este fabricata in italia si asigura constanta in fabricatie si o calitate foarte buna a produsului final

Linie productie pandispan , swiss roll , rulada Pentru a obtine prajituri delicioase nu aveti nevoie de o reteta magica, trebuie doar sa cunoasteti cateva secrete care fac orice prajitura sa fie gustoasa si apreciata de toata lumea. Prajiturile din pandispan sunt unele dintre cele mai cautate produse, insa totodata sunt extrem de pretentioase in procesul de fabricatie. Principala preocupare, odata ce reteta produsului este stabilita, este aceea ca productia sa fie uniforma, indiferent de sortimentul pentru care optati:

    • prajitura 2 straturi

Echipamente prajituri pandispan

  • Prajitura 3 straturi
  • Mini Rulada
  • Rulada Swiss Roll
  • Foaie semifabricat Pandispan

 

Astfel, pentru a garanta o uniformitate a produselor, toata linia de productie este gandita astfel incat sa asigure o constanta a fabricatiei. In prima etapa, ingredientele pentru pandispan trec printr-o faza de preamestecare. Linia de productie este flexibila, permitand modificari in timpul prelucrarii, cum sunt timpul sau viteza de amestecare. Amestecul se depoziteaza intr-un rezervor din otel inoxidabil, care cu ajutorul unei pompe dotate cu tehnologia Vertimix, este dozat ulterior in vederea fabricatiei. Linia este prevazuta si cu echipamente de extrudare, amestecare culoare si arome precum si cu o unitate de racire.

 

Linia de productie se continua cu sectiunea de coacere si racire, unde in functie de produsele dorite se poate opta pentru un cuptor cu banda de otel sau unul ciclotermic. Dupa coacerea produsului, urmeaza zona de final, unde produsul ia forma dorita, 3 straturi , Swiss Roll sau MiniRulade. Produsele se divizeaza cu ajutorul unui taietor ghilotina cu lama individuala.

Linie pandispan cu cuptor ardere directa

O astfel de linie poate poate avea diferite echipamente care au functii de emulsifiere, dozare produse, injectare orizontala sau verticala, sponke cake, amestecare de creme sau aluaturi, decorare, taiere ultrasonica sau jeleu pentru prajituri.

Produse ce se poate obtine cu o astfel de linie de pandispan

INTERESAT DE ASTFEL DE MASINA ?

Da-ne un mail la contact@helco.ro sau sună acum la 0728/283410 .

Linie industriala pentru productia de pandispan si produse conexe. Linia este fabricata in italia si asigura constanta in fabricatie si o calitate foarte buna a produsului final