A venit primavara si deja ne simtim mai energici si cu mai multa dorinta de actiune …dar nici pana acum nu am stat degeaba, ci am fost ocupati sa gasim solutii noi si interesante pe care sa le impartasim prietenilor nostri. Astfel i-am intalnit pe cei de la Vinas care, pe langa faptul ca sunt frumosi si destepti, au si echipamente de paine foaaaaarte interesante.

Asadar, de ce dam  sfoara in tara ? Ei bine pentru ca cei de la Vinas sunt dispusi sa analizeze cerintele pe care le primesc si pe baza unei schite a spatiului de productie sa faca o recomandare si o cotatie gratuita adaptata 100 % dorintelor voastre.

Liniile produse de Maquinaria Vinas, au multe elemente interesante dar faptul ca sunt modulare este extrem de atragator pentru orice producator de patiserie / panificatie. Painea taraneasca, painea rotunda sau lipia de orice lungime si orice latime poate fi facuta pe liniile VINAS. Totusi, trebuie mentionat ca aceste linii sunt de productivitate medie-mare. Mai jos e un filmulet cu o linie de productie TWIST , extrem de interesanta.

Ce trebuie sa ne spuneti:

  1.  Ce suprafata aveti la dispozitie ( cati metri patrati si ce inaltime )
  2.  Care sunt produsele pe care ati fi interesati sa le produceti pe noile echipamente ( paine alba 300 grame, paine rotunda 500 grame, paine taraneasca 1000 grame, etc), sau orice alt produs doriti (insa daca este vorba de ceva mai putin conventional ne trebuie dimensiuni sau poze )

 

M Vinas - Linie Plaff Plaff Panificatie

M Vinas Linie Plaff Plaff Panificatie

 Asadar, nu mai stati pe ganduri si trimiteti-ne o schita si o cerere de oferta..va garantam ca o sa fiti multumiti de propunere …si in plus, nu va costa nimic :) .

Produse Linie Plaff Plaff H20

Produse Linie Plaff Plaff H20