Leasing cu dobanda 0 la echipamentele pentru patiserie de la Helpan pana pe 31 mai. 

In cadrul patiseriei noastre experimentale am observat ca cel mai dificil moment in productie este cel in care sunt comenzi, dar nu se pot onora intrucat echipamentele s-au defectat. Chiar daca vorbim de o ora sau cateva zile, acest lucru afecteaza destul de mult activitatea curenta. Si mai grav este faptul ca clientii nu inteleg aceste situatii dificile si nu ezita sa se reorienteze catre un alt furnizor.

Cuptor patiserie VENTO - HELPAN FORNI

Promotie Cuptor Patiserie cu Dobanda 0 % pana la 31 Mai 2014

Pentru a preveni astfel de situatii, specialistii recomanda reinnoirea echipamentelor cel putin o data la 5 ani. Achizitionand echipamente noi veti imbunatati calitatea produselor oferite dar si timpul de productie. Totodata, veti eficientiza costurile, fiind cunoscut faptul ca echipamentele noi consuma mai putine resurse.

Intrucat stim cat de greu se acorda credite in conditiile economice actuale, dar si cat de important este sa mentinem un standard de calitate al produselor pe care le oferim, am lansat aceasta oferta, menita sa faciliteze accesul la  echipamente noi si perfrormante.

Doar pana la sfarsitul acestei luni puteti achizitiona echipamentente de patiserie fara dobanda pe o perioada de unul sau doi ani. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic la 0728/283410 sau prin e-mail la sales@helco.ro pentru a stabili detaliile colaborarii precum si eligibilitatea pentru aceasta promotie.

Fisiere :
  1. Promotie 05.2014 Helpan-HL
  2. Oferta Primavara 2014 Helpan-HL

ESTI INTERESAT DE PROMOTIE? COMPLETEAZA ACEST FORMULAR